Kurpitsatalon kesässä - keittokeskiviikko, tanssia, venevuokrausta

Kurpitsatalo avautui kesäkauteen 17.5. keittokeskiviikon merkeissä. Talo oli avoinna toukokuussa vain keskiviikkoisin (klo 13-18) ja sunnuntaisin (klo 14-18)

Kesäkuussa Kurpitsatalo auki ti, ke, to 13-18 ja su klo su 14-18

Sunnuntaina 11.6. klo 17 livemusiikkia: Niina Mönkkönen & Vapaamuusikot Kurpitsatalon lavalla  - vapaa pääsy!

Tulossa:
09.07. Täydenkuun shamanistinen rumpupiiri  klo 18.30-20.30
28.07. Pihatanssit ja lettukestit klo 18 - 20. Tanssittamassa Vintake.
10.08. Tampereen Teatterikesä – Tapahtumien yön Yökahvila klo 18-24.
09.09. Perinteinen Sadonkorjuujuhla.

Lyhennetyt ja vaihtelevat aukioloajat johtuu siitä, että tänä vuonna Kurpitsaliikkeen resurssit hakea kaupunkiviljelystä kiinnostuneita työllistettyjä ovat huomattavasti pienemmät kuin aikaisempina vuosina. Tärkein syy tähän on Pispalan kumppanuus ry:n kanssa päättynyt yhteistyö. Kasvimaiden ja kaupunkiviljelyn tukeminen ei  enään jostain kumman syystä kuulu Pispalan kumppanuus ry:n prioriteetteihin.

Kuitenkin kurpitsatalon perustoiminnot pyritään pitämään yllä pitkälti vapaaehtoisvoimin. Kurpitsan väki toivookin tulevana kesäkautena innokkaita vapaaehtoistoimijoita ilmiantamaan itsensä ja ideansa!

Keskiviikkoisin talolla toimii Kansankeittö, joka tarjoaa edullisesti kasvissoppaa  ja leipää. Sunnuntaisin talo toimii viljelijöiden taukotilana. Talolta on myös mahdollisuus lainata työkaluja ja vuokrata veneitä. Kahvilaakin pyritään pitämään tällöin mahdollisuuksien mukaan auki.

Kurpitsatalolta vuokrattavissa veneitä ja kajakki

Kurpitsatalo on kiireetön kohtaamispaikka ohikulkijoille, viljelijöille ja vihreästä elämäntavasta kiinnostuneille kaupunkilaisille. Talon näytekasvimaata hoidetaan edelleen. Sinne ovat kaikki ohikulkijat tervetulleita tutustumaan koko kasvukauden ajan. Tavoittena on lisätä kotimaisten kasvisten ja yrttien tuntemusta ja käyttöä.

Talo lainaa kuittausta vastaan viljelijöille lapioita, haravia, oksasilppuria ym. viljelytyökaluja. Palstojen vuokraaminen tapahtuu 4h-yhdistyksen kautta (p. 040 701 9869).

Souturetkille on vuokrattavissa kaksi soutuvenettä ja kajakki (yhden hengen). Vuokra on 10e ensimmäinen tunti ynnä 2e seuraavat tunnit. Jäsenille 5e ensimmäinen tunti ynnä 2e seuraavat. Pelastusliivit sisältyy vuokraan. Neuvoteltavissa on myös vuorokausihinnat.

Vene tai kajakki varattavissa numerosta 041 525 7956 tai paikan päältä.

Kurpitsataloa vuokrataan tilaisuuksiin

Kurpitsataloa vuokrataan yksityistilaisuuksiin lauantaisin, jolloin se on yleisöltä suljettu. Vuokrausvaraukset Irru Jyske aalloilla2[at]gmail.com.

Tiedotusfoorumina Kurpitsataloblogi

Kesän tapahtumista, tilaisuuksista ja kursseista tiedotetaan talon väen ylläpitämässä kurpitsablokissa. Tulossa on muun muassa Tampereen Teatterikesä – Tapahtumien yön Yökahvila torstaina 10.8. klo 18-24 sekä perinteinen Sadonkorjuujuhla lauantaina 9.9.

https://kurpitsatalo.net/

Tue toimintaa kasvimaiden säilyttämiseksi ja Kurpitsatalon kunnostamiseksi ja liity jäseneksi. Jäsenmaksu 10 €/vuosi. Pienituloiset, eläkeläiset ja opiskelijat 5 €/vuosi Vapaaehtoisesti voi maksaa minkä tahansa suuremmankin summan talon kunnostuksen tukemiseksi.

Uittotunnelin Kesäkahvila auki joka päivä

Uittotunnelin Kesäkahvila auki joka päivä klo 10-19 elokuun loppuun saakka.

Kesäkahvilassa on noin 20 asiakaspaikkaa. Ulkoterassilta on Näsijärvelle hienot näkymät ja pihan puolella useita asiakaspaikkoja. Valikoimissa on lohihampurilaisia, lättyjä ja joka aamu leivottavia pullia.

Laivaristelyjä

Näsijärven puolelle on asennettu uusi vierasvenelaituri. Laituri on 20 metriä pitkä ja siihen voi ajaa kylkikiinnitykseen molemmin puolin. Veneiden kiinnittäminen ei maksa mitään, mutta laiturilla ei ole myöskään normaaleita vierasvenelaiturin palveluita (Al 26.5.2016).

Uittotunnelille tahdään kesän aikana myös laivaristelyjä. Ainakin M/s Isosaari ja Salonkilaiva M/s Intti miniristeilevät Uittotunnelista Siilinkarin ympäri Mustaanlahteen. Isosaari on Tampereen seurakuntien omistama vuokravene. Risteilymahdollisuuksia kannattaa seurata Isosaaren facebook-sivuilta.

Venekuljetus

Venekuljetus tunnelin läpi maksaa pieniltä veneiltä (alle 6 m, alle 2000 kg) 60 e ja isoilta veneiltä (alle 8 m, alle 5000 kg) 100 e. Lisäinfoa saa Uittotunnelin kahvilasta.

Ilmeisesti on myös mahdollisuus siirtää kanoottteja järveltä toiselle viime kesänä käyttöön otetulla siirtokärryllä. Kärryt ovat niin tukevat että niillä voi liikutella myös lasikuituisia soutuveneitä

Uittotunnelin kesäkahvila

Täsmäteatteria syyskuussa

Syyskuussa 2017 Uittotunnelissa näytellään! Täsmäteatteri esittää näytelmän: Uittovoima 8.9 - 8.10.

Lisätietoja Täsmäteatteri

Kuvat kesäkahvilasta, veneenkuljetuksesta ja uittotunnelista sekä vertailukuvat nippu-uittotunnelista Näsijärven päässä ja vanhasta uittotunnelista Pyhäjärven puolelta.

Hirvitalolla Relic Radiation-näyttely - Kansankeittiö kesälauantaisin

Hirvitalon kansankeittiössä tehdään talkoovoimin vegaanista ruokaa aina lauantai-iltaisin klo 17.

Lahjoitukset varallisuuden mukaan, suositus 3-5€.

Kansankeittiö on talkoohenkistä, mutkatonta ruuanlaittoa hyödyntäen ensisijaisesti tarjolla olevia lahjoitus / osuuskuntapellon raaka-aineita. Kansankeittiön yhteydessä on mahdollisesti ohjelmaa, luentoja, esityksiä.

Galleriatiloissa

Relic Radiation: Filling dead space
Anna Toto ja TOÛA TOÛA ovat syklisen eksistentiaalisen kriisin kourissa pyristeleviä Valtion sertifioimia kuvataiteilijoita.

Näyttely avoinna 1.7.-23.7. ti-su klo 14-19

Lue lisää näyttelyista: www.hirvikatu10.net

Kamasutturat

Toukokuun lopulla Hirvitalolla järjestetyssä Keskoset - luonnostelevan taiteen tapahtumassa syntynyt Sami Maalaksen ja Lauri Mäkimurron yhteistyö Kamasutturat on aiheuttanut pienimuotoisen kohun Pispalan taivaan alla.
Luonnostelevan taiteen tapahtumaviikon tuloksista piti näet koota näyttely Kurpitsatalolle, mutta Kamasuutturat teos joutui yllättäen Kurpitsatalon väen hyllyttämäksi. Heidän mielestä teos ei sovi Kurpitsatalolle. Sensuroinnin johdosta paristakymmenestä taiteilijasta kymmenkunta on nyt päättänyt boikotoida näyttelyä.

Asiasta kirjoitti ensimmäisenä Aamulehti. Lue koko juttu täältä

Tässä kohuteos. Mitä näet? 

Pispalan kirjasto Tahmelasta Pispalaan - avajaiset elokuun alussa

Tukikeikka Pispalan kirjaston toiminnan tukemiseksi Vastavirta-klubin Yläkerrassa torstaina 15.6.2017 klo 21 alkaen. Lavalla Eerolan Riitta & Eroottiset (klo 21.30) sekä Ville Leinonen (klo 22.30).

Pispalan kirjasto muuttaa Tahmelasta Pispalanharjun toiselle puolelle, Pispalanvaltatien varteen. Vuokrasopimus nykyisissä tiloissa Tahmelanmutkassa päättyy juhannuksena. Heinäkuu menee muuttopuuhissa. Kirjasto on siis suljettu ainakin elokuun alkuun asti.

Uudet tilat ovat huomattavasti pienemmät kuin nykyiset, joten Pispalan kirjasto-yhdistyksessä joudutaan miettimään millaisia kirjakokoelmia on mahdollista ylläpitää. Ja ylipäänsä minkälaista kirjasto-ja kulttuuritoimintaa uusi tila mahdollistaa.

Kirjastoyhdistyksen uusi toimitila sijaitsee Pispalan Pulterin vieressä ja lähellä Rajaportin saunaa, osoitteessa Pispalanvaltatie 21. Tilaa parhaillaan remontoidaan ja sisustetaan toimintaan sopivaksi. Avajaiset lienevät elokuun alkupuolella.

Pispalan kirjaston toimintaa 20 vuotta

Pispalan kirjastoyhdistys juhli kirjaston 20-vuotistoimintaa kirjastotalolla Pispalan karnevaalien yhteydessä 21.5. Juhlapuhujana oli kirjastoyhdistyksen perustaja ja alkuaikojen kirjastoaktiivi, kirjailija Vuokko Tolonen.

Yhdistyksen ensimmäinen toimitila avattiin Ahjolan pieneen takahuoneeseen vuonna 1997. Vuokko Tolonen kertaili tapahtumaan johtaneita vaiheita, muun muassa kiirastorstain 1992 kunnallisen kirjaston lakkauttamisesta seuranneesta surukulkueesta ja hautajaisista sekä kirjastoyhdistyksen perustamisesta.

Pispalan kirjastoyhdistys perustettiin vuonna 1995 Pispalan Pulterissa. Perustamisasiakirja laadittiin superpihvin tilauslomakkeen kääntöpuolella. Silloin vielä kääntöpuolella oli tyhjää, valkoista tilaa. Nykyään siinä on englanninkielinen esittelyteksti.

Perustamisasiakirjassa julistetaan että "yhdistyksen tarkoitus on edistää korkean yhteiskuntamoraalin etsijöiden VAPAITA PYRKIMYKSIÄ".

Kesällä 2017 kirjastoyhdistys siis tavallaan palaa syntysijoilleen, lähelle Pispalan Pulteria.

Viikinsaaren kesässä Iso-A aloittaa heinäkuun stand-upien sarjan

Viikinsaari tarjoaa tänäkin kesänä aikalailla monipuolisen kattauksen kaikenlaista. Päivätanssien ja lasten tapahtumien oheen on tullut festarit, stand-up-vedot ja kesäteatterit.

Kesätapahtumat alkoivat 10.6. SaariBluesilla ja päättyvät elokuun 5. SaariHelvettiin. Väliin mahtuu kesäteatteria, juhannusjuhlia, stand-upia, lasten tapahtumia ja Viikinsaaren maihinnousua. Ja kaikki tämä vain soutumatkan päässä Pispalasta.

Viikinsaaressa kesällä 2017:
SaariBlues lauantaina 10.6
Viikinsaaren kesäteatterin esitykset 15.6.–12.8.
Viikinsaaren juhannus 23.–24.6.
Viikinsaaren maihinnousu 30.6.
Kuumat standup-illat 4.7. / 11.7. / 18.7. / 25.7.
Lasten sunnuntait 2.7. / 9.7. / 16.7. / 23.7. / 30.7.
Saarihelvetti 5.8.

Lisätietoja Viikinsaaren tapahtumia tuottavan Hopealinjan-verkkosivuilla

Kuumottavaa läppää

Anarkistiorvokki Anitta "Iso-A" Ahonen ja äiti-ihminen Johanna Tohni tarinoivat ensimmäisessä stand-up-illassa tiistaina 4.7. klo 18.30 nimimerkeillä Muija ja tosi-muija. Jatkossa mikrofoniin tarttuvat:

11.7. Fredi Lilius, Tomi Haustola ja Riku Suokas.

18.7. Tomi Mujunen ja Ali Jahangiri.

25.7. Tomi Walamies, Anitta Ahonen ja Riku Sottinen.

Laivat Laukontorilta Viikinsaareen tasatunnein alkaen klo 16. Paluu Viikinsaaresta puolitunnein.

Viikinsaaren maihinnousu perjantaina 30.6. klo 18.30 - 24.00.

Kyseessä oli RAMYn (Rautalankamusiikin ystävät ry) jo perinteiseksi muodostunut rynnäköinti Viikinsaarelle hyvän rautalankamusiikin pariin. Lippuja myyvät Hopealinjan toimisto, MusaCorner ja Tampereen Musiikki, 20 euroa ennakko ja 25 e Laukontorin rannasta.
Tanssilavalla
Klo 19.00 Tinos
Klo 20.40 The Beatles Band
Klo 22.20 Agents
Ravintola Kaidesaaressa
18.30 RAMY House Band (Levyn julkkarikeikka!)
19.35 Free
20.40 The Youngers (SM 2012!)
22.00 Spectre
23.15 The Doltones

Viikinsaaren maihinnousu Ravintola Kaidesaaressa 2015

SaariBlues 10.6.

Järjestyksessä kolmannessa SaariBluesissa esiintyivät Heikki Salo Duo, Lena & The Slide Brothers, Emilia Sisco with Helge Tallqvist Band, Astrid Swan ja Dark Bottle. www.saariblues.net
Kuvassa Five Euro Pizza levyn äskettäin julkaissut Dark Bottle, joka esiintyi Pispalan karnevaaleilla 21.5. Nyt siis Viikinsaaren SaariBluesissa la 10.6. klo 19 Ravintola-Stage-lavalla.

Kesäteatteria Pyynikillä ja Viikinsaaressa - kävelyn tai soutumatkan päässä

"Miljoona suomalaista ei voi olla väärässä", otsikoi Aamulehti 10.6. Kyse on kesähupailuista. Kesäteattereissa nimittäin käy vuosittain yli miljoona katsojaa. Viime vuonna ensi-iltoja oli yli 400. Suurimmat katsojaluvut kerää vuosittain Pyynikin kesäteatteri. Vuonna 2016 Taivaantulet-esitys keräsi yli 43000 katsojaa.

Niskavuoren nuori emäntä

Tänä kesänä Pyynikillä pyörii Niskavuoren nuori emäntä. Ensi-ilta oli tiistaina 13.6. Esitykset jatkuvat kesän läpi elokuun puoleen väliin. Hella Wuolijoen klassikkoteoksella juhlistetaan 100-vuotiasta Suomea.

Mika Murasen ohjaamassa ja sovittamassa tulkinnassa kolmidraaman keskiössä ovat nuori emäntä Loviisa ja hänen miehensä Juhani sekä Juhanin rakastajar Malviina. Mukana mm. Maria Pere, Mikko Nousiainen, Petra Karjalainen, Ronja Alatalo, Puntti Valtonen, Sari Havas.

Esitykset ja lisätietoja www.pyynikinkesateatteri.fi

Mies, joka ei osannut sanoa ei

Viikinsaaressa tänä kesä esitetään komediaa Risto Jarvan hengessä ja lauletaan Kaj Chydeniuksen tahdissa.

Ohjaaja Ola Tuomisen tulkinnassa papista tulee vallan pelinappula. "Pastori Aimo Niemi (Janne Kallioniemi) palaa Amerikassa vietettyjen vuosien jälkeen kotikonnuilleen Suomeen. Hänet palkataan heti seurakunnan parisuhdeneuvojaksi, ja Aimo saa neuvoillaan oman ja muiden asukkaiden rakkauselämän melkoiseen solmuun", kertoo Tuominen (Tamperelainen 10.6).

Näytelmän juoni on siis punottu kepeän rakkaustarinan ympärille. Luvassa kommelluksia, hymyä ja musiikkia.

Ensi-ilta torstaina 15.6. Esitykset päättyvät 12. elokuuta.

Esitykset ja lisätietoja www.viikinsaarenkesateatteri.fi

Tahmelan Vesa jalkapallon Kutosessa toisena

Tahmelan Vesa pelaa Suomen Palloliiton sarjoissa kutostasolla. Kutosessa on lohkoja kaksi. Kummassakin yksitoista joukkuetta. Lohkossa pelataan kaksinkertainen sarja.

Lohkossa yksi Tahve on tällä hetkellä (4.7) kakkosena saldolla 6-4-1. Otteluita on pelattu yksitoista, maalisuhde on 25-17. Tahven ainoa tappio tuli ensimmäisen kierroksen viimeisessä ottelussa IPAa vastaan Iittalassa.

Lohkoa johtaa FC Kangasala (7-2-0). Toinen tasapeleistä (1-1) tuli kärkiottelussa Tahvea vastaan 17.5. Lohkon kaksi parasta nousee suoraan Vitostasolle.

Heinäkuussa kesätauko

Tahven ensimmäisen kierroksen viimeiset ottelut ovat FC Trompia ja Ipaa vastaan.
Ti  20.6. klo 18.15 Ikurissa Tahve-Fc Trompi 3-2 (1-0)
Pe 30.6. klo 19.00 Iittalassa Ipa-Tahve 2-1 (0-1)
To 06.7. klo 19.45 Kaukajärvellä Nepa-Tahve 1-6 (1-2)
Ke 26.7. klo19.45 Ikurissa TahVe-Loiske2

Toinen kierros alkaa torstaina 6.7. Kaukajärvellä Nepa Talenttia vastaa.  Huhtikuussa ensimmäinen ottelu oli päättynyt tasan 2-2.  Syyskausi jatkuu 26.7. Ikurissa Loisketta vastaan. Toisen kierroksen alkuun tulee siis kolmen viikon kesätauko.

Tahven taivalta voi seurata Suomen Palloliiton tulospalvelussa.

Toukokuussa pelattiin välillä varsin talvisissa olosuhteissa.

Menestystä salibändyssä sekä sarjassa että Suomen Cupissa

Tämä vuosi on ollut muutoinkin Tahmelan Vesalle varsin antoisa. Salibändyssä Tahven edustusjoukkue voitti Vitosen lohkonsa ja nousi suoraan kovatasoiseen nelosdivariin. Sarjassa pelattiin 18 ottelua joista Tahve voitti 14 ja hävisi 4.

Kauden ehdoton pelillinen huippu oli Suomen Cupin haastajafinaali (21.1.2017), jossa Tahve päihitti helsinkiläisen SBS Botnian selkein numeroin 7-2. Voiton takeena olivat Classic veteraanit, pelintekijä Vellu Koivunen ja maalivahti Pekka Nieminen.

Reiska Hötsyn MM-kisat

Harrastajatasolla Tahve oli mukana kahdessa Reiska Höntsyjen MM-kisoissa.

Syksyllä 2016 pelattiin ReiskaSäbän MM-kisat. Lajina siis salibändy ja jalkineina Reinot tai Ainot. Pelipaikkana Tampere Areena. Vesan saalina oli jälleen hopeamitalit, kuten 2015 järjestetyssä ensimmäisessä MM-kisassakin. Loppuottelussa Vesa hävisi viime sekunnin maalilla ikivastustaja Olville lukemin 4-5.

Maaliskuussa 2017 pelattiin perinteinen Reiska Höntsyn MM-kisat Koulukadun tekojäällä. Siinäkin Tahve ylti loppuotteluun saakka. Tälläkin kertaa vastustaja oli vahvempi. Nuorempi ja liikkuvampi joukkue HUOM! oli selkeästi parempi lukemin 5-0. Naisissa mestaruuden uusi Hockey Catsit.

ReiskaSäbän MM- hopeajoukkue 2016

Reiska Höntsyjen MM-hopeajoukkue 2017

Pispala 80-vuotta kansanjuhla Pyynikin Kesäteatteri

Pispalalaisista tuli kaupunkilaisia 80 vuotta sitten. Tämän kunniaksi Tampereen seurakuntayhtymä ja Pispalan yhdistykset järjestävät kansajuhlan Pyynikin Kesäteatterissa tiistaina 1.8. 2017. klo 18 - 21.

Juhla sisältää tunnin mittaisen kavalkadin Pispalan historiasta, tanssi-, näyttämötaiteen sekä musiikin kera. Lisäksi Iskelmämessu 60-70-lukujen suosittujen hittien tahtiin yhteislauluna.

Myös kansalaistori tapahtuman yhteydessä! Juhlakulkue!

Muuta tapahtumaa päivän aikana mäellä. Rajaportin sauna lämpeää juhlan jälkeen yöhön saakka!

Ohjelma tarkentuu lähiaikoina. Lisätietoja Markku Komulainen, Pispalan Moreeeni p. 045 693 50 44

Opi Pispalaa-sarja

Seuraa myös Opi Pispalaa-sarjaa Facebookissa  - juhlavuoden kunniaksi joka viikko kuvallinen Pispalatarina. Siis 52 tarinaa.

Oppitunti 27/52: Rozerin Pizza & Kebab

Pispala Folk 2017 elokuun ensimmäinen sunnuntai

Pispala Folk sunnuntaina 6.8. klo 11 - 20 Tahmelan Ranta.
Akustista kauneutta Tahmelan rannassa kahdeksannentoista kerran. Ensimmäiset folkit juhlittiin vuonna 2001.

Tahmelan ranta klo 11-20

Rannan kenttä klo 11-13:
SirkusRakkausPumPum

Rantalava klo 13.00 - 20.00:
Rumba Tre
Heikki Hela & Kustaa Kantelinen
Heikki Sarmanto & Juhani Aaltonen Duo
MC Koo
Pekko Käppi K:H:H:L
Jukka Nousiainen
Risto
Niina Mönkkönen & Vapaamuusikot

Folkien iltaklubit klo 20.30-02

Folkjamit Pub Kujakolli klo 20.30:
The Flying Paranoids

Folk-klubi Vastavirta Yläkerta klo 21:
Lepolan Akka ja Kulkutauti
Pöölö ja Ystävä
Lips - Rolling stones tribute

Vastavirta-Klubi klo 21.30:
King Moroi (ger)
Wrist Rodeo
Graveyard Bashers

Suomijazzin mestarit

Tämän vuotisten juhlien livekattaus on kovatasoinen ja kiintoisa. Ikäänkuin Suomi 100 juhlavuotta kunnioittaen, suuri folk-kaappaus esiintyjätasolla ovat jazzpianisti-säveltäjä Heikki Sarmanto (s.1939) ja huilisti-tenorisaksofonisti Juhani Aaltonen (s.1935).  Edelleen kovassa vedossa olevat suomalaisen jazzin ja improvisaation mestarit ovat yhdistelleet tuotannossaan jazzia, klassista ja avantgardea.

Heikki Sarmanto julkaisi äskettäin pianoimprovisaatioita sisältävän sololevyn Open Skies. Hän on viime vuosina tehnyt yhteistyötä laulaja Maija Hapuojan kanssa säveltämällä Eino Leinon, Pentti Saarikosken ja Aaro Hellaakosken tekstejä. Juhani Aaltosen kaikki progen ystävät tuntevat Tasavallan Presidentistä, ja improvisaation ystävät Triosta, jossa soittaa muun muassa pitkäaikainen yhteistyökumppani, rumpali Reiska Laine.

Heikki Sarmanto & Juhani Aaltonen Tahmelan rantalavalla noin klo 14.30. Älkää missatko!

Osa folkien esiintyjistä on ollut mukana useissa Pispalatapahtumissa ja nyt siis Pispala Folkeissa 2017.

Kuvassa SirkusRakkausPumPum Pispalan karnevaaleilla 2017. Rumba Tre levyjulkkareissa Kujakollissa 2017. Jukka Nousiainen PispalaFolkeissa 2015 (Jytämimmien kanssa), Pekko Käppi Pispalan Vappujuhlassa 2012 ynnä K:H:H:L promokuva sekä Risto (Ylihärsila) Swingformers tapahtumassa Tahmelassa 2012.

Folkien pitopaikkana Tahmelan ranta.

Ranta on yksi Tampereen neljästätoista yleisestä ns. Eu-uimarannasta. Tahmelassa on siis hyvät uintimahdollisuudet. Folkien aikana alueella karnevaalibasaari, ruoka- ja kahvikojuja, lasten pomppulinna.

Pispala Folk 2001 - 2017 julisteet

Folkeja on juhlittu vuodesta 2001 lähtien. Vuosien mittaan esiintymässä on käynyt reilusti yli 200 orkesteria tai artistia, tunnettuja tai vähemmän tunnettuja. Alla katsaus folkien julistetaiteeseen.

© Asko Parkkonen