Lentäisin lepeämättä - Telluksen kevätkonsertti

Hyytä paljon pohjolassa, jäätä kylmässä kylässä!

Yhtä varma kevään merkki kuin kiurut ja pääskyset, on Telluksen kevätkonsertti.

La Strada, sunnuntai 28.5. klo 15.00
Liput 12/8 €

Tule heittäytymään matkalle, joka vie pilviin ja avaruuteen ja sieltä tyyneen veden pintaan. Kuuluu liverrystä ja lohdutusta, vaikka petkeleelläkin piestään. Konsertti tuo myös tuonpuoleisen näkyväksi, mutta saat onneksi jumppaohjeita, jotta se vielä pysyisi hetken loitolla.
https://fi-fi.facebook.com/events/1670194283008831/

Tellus kesäkiertueella

Tellus on naiskuoro, joka syntyi Tampereen Pispalassa hyvien tyyppien halutessa laulaa yhdessä. Nykyisin se toimii Ahjolan kansanopiston sateenvarjon alla. Kuoron perusperiaatteisiin kuuluu se, että laulun ilo on kaikkien ilo ja siksi se on myös pääsykokeeton, kuitenkin varsin tavoitteellinen kuoro.

Tellus on yhdeksänvuotisen historiansa aikana kantaesittänyt suuren määrän johtajiensa kuoroteoksia. Kuoron ensimmäinen johtaja oli Tellu Turkka, jonka nimeen kuoronkin nimi viittaa. Häntä seurasivat Hanna Rajakangas ja Petra Poutanen-Hurme, jonka johdolla kuoro nyt laulaa. Tellus on heittäytyvä ja improvisoiva kuoro, jonka konsertit räiskyvät iloa ja yllätyksiä.

Keikat
La 20.5 klo 13 Pispalan karnevaalit
Ke 24.5 klo 20 Rillinkki, klo 21 Pub Kujakolli
Su 28.5 klo 15.00 Konsertti Lentäisin lepeämättä La Strada
To 8.6 klo 12.15 Tampereen sävel - kuorokatselmus, Tampere-talo
La 10.6 klo 16.30 Rajaportin sauna

Satakuoroa ke 24.5. klo 19 Keskustori

Kuorolaulun ystäville muistutettakoon Satakuoroa tapahtumasta Keskustorilla keskiviikkona 24.5. klo 19. Tampereen Sävelen ennakkotapahtumaan kuuluvaa 100! kuoroa konserttia johtaa Tampereen raatihuoneen parvekkeelta Tampereen Sävelen taiteellinen johtaja Sanna Valvanne. Ohjelmassa muun muassa Finlandia hymni, Kalliolle kukkulalle ja Kuuma kesä.
http://tamperemusicfestivals.fi/vocal/ohjelma/100-kuoroa/

© Asko Parkkonen