Tahmelan Vesa jalkapallon Kutosessa ilman tappioita

Tahmelan Vesa pelaa Suomen Palloliiton sarjoissa kutostasolla. Kutosessa on lohkoja kaksi. Kummassakin yksitoista joukkuetta.

Lohkossa yksi Tahve on tällä hetkellä (15.6) kakkosena saldolla 5-4-0. Otteluita on pelattu yhdeksän ja Tahve ei siis ole hävinnyt yhtään peliä. Tasapelejä on neljä.

Lohkoa johtaa FC Kangasala (7-1-0). Ainut tasapeli (1-1) tuli kärkiottelussa Tahvea vastaan 17.5. Lohkon kaksi parasta nousee suoraan Vitostasolle.

Heinäkuussa kesätauko

Tahven ensimmäisen kierroksen viimeiset ottelut ovat FC Trompia ja Ipaa vastaan.
Ti  20.6. klo 18.15 Ikurissa Tahve-Fc Trompi 3-2 (1-0)
Pe 30.6. klo 19.00 Iittalassa Ipa-Tahve
To 06.7. klo 19.45 Kaukajärvellä Nepa-Tahve
Ke 26.7. klo19:45 Ikurissa TahVe-Loiske 2

Toinen kierros alkaa torstaina 6.7. Kaukajärvellä Nepa Talenttia vastaa.  Huhtikuussa ensimmäinen ottelu oli päättynyt tasan 2-2.  Syyskausi jatkuu 26.7. Ikurissa Loisketta vastaan. Heinäkuussa on siis kolmen viikon kesätauko.

Tahven taivalta voi seurata Suomen Palloliiton tulospalvelussa.

Toukokuussa pelattiin välillä varsin talvisissa olosuhteissa.

Menestystä salibändyssä sekä sarjassa että Suomen Cupissa

Tämä vuosi on ollut muutoinkin Tahmelan Vesalle varsin antoisa. Salibändyssä Tahven edustusjoukkue voitti Vitosen lohkonsa ja nousi suoraan kovatasoiseen nelosdivariin. Sarjassa pelattiin 18 ottelua joista Tahve voitti 14 ja hävisi 4.

Kauden ehdoton pelillinen huippu oli Suomen Cupin haastajafinaali (21.1.2017), jossa Tahve päihitti helsinkiläisen SBS Botnian selkein numeroin 7-2. Voiton takeena olivat Classic veteraanit, pelintekijä Vellu Koivunen ja maalivahti Pekka Nieminen.

Reiska Hötsyn MM-kisat

Harrastajatasolla Tahve oli mukana kahdessa Reiska Höntsyjen MM-kisoissa.

Syksyllä 2016 pelattiin ReiskaSäbän MM-kisat. Lajina siis salibändy ja jalkineina Reinot tai Ainot. Pelipaikkana Tampere Areena. Vesan saalina oli jälleen hopeamitalit, kuten 2015 järjestetyssä ensimmäisessä MM-kisassakin. Loppuottelussa Vesa hävisi viime sekunnin maalilla ikivastustaja Olville lukemin 4-5.

Maaliskuussa 2017 pelattiin perinteinen Reiska Höntsyn MM-kisat Koulukadun tekojäällä. Siinäkin Tahve ylti loppuotteluun saakka. Tälläkin kertaa vastustaja oli vahvempi. Nuorempi ja liikkuvampi joukkue HUOM! oli selkeästi parempi lukemin 5-0. Naisissa mestaruuden uusi Hockey Catsit.

ReiskaSäbän MM- hopeajoukkue 2016

Reiska Höntsyjen MM-hopeajoukkue 2017

© Asko Parkkonen