Taiteilijaryhmä Puu Hirvitalolla

Vapaa taiteilijaryhmä PUU pitää ensimmäisen yhteisnäyttelynsä Hirvitalossa Tampereen Pispalassa. Ohjelmalliset avajaiset lauantaina 18.11. 2017 klo 15.00-19.00.

RYHMÄ PUU on riippumaton ammattitaiteilijoiden virtuaalinen yhteenliittymä, joka syntyi sattumalta keväällä 2016 ja jonka jäsenet pitävät toisiinsa yhteyttä sähköpostin välityksellä.

Näyttely 19.11.-19.12.2017

HIRVITALON näyttelyssä on mukana 25 taiteilijaa, taidemaalareita, kuvanveistäjiä, graafikkoja, valokuvataiteilijoita, eri materiaaleilla työskenteleviä installaatio- ja performanssitaiteilijoita, kierrättäjiä, valmismateriaalien käyttäjiä, löytöretkeilijöitä, nomadeja ja keräilijöitä, äänitaiteilijoita, elämäntaiteilijoita ja kaikkien näiden mahdollisia ja mahdottomia yhdistelmiä.

Pispalan nykytaiteen keskus av ti - su klo 14-19.

Katso tekijöistä lisää >> Taitelijaryhmä Puu

Dia de los muertos - Kuolleitten buffet 4.11.

Pyhäinpäivää ja/tai kekriä juhlistettiin Hirvitalolla monipuolisella kattauksella vegaanisia meksikolaisia ruokia, kaakaota ja jälkiruokaa. Kattaukset klo 15 ja klo 17.

Vegaanisen buffetin tuotto käytetään Meksikon syyskuisista maajäristyksistä kärsineille alkuperäiskansa-alueille.

Tunnelmaa Kuolleiden päivään elävien ja edesmenneiden ystävien ja sukulaisten seurassa tarjosi Inka Niemi esittäen elävää musiikkia noin klo 16 ja 18. Ulkona myös yhteisötaideteos Tulenpitäjä >> Kuolleiden buffet

© Asko Parkkonen