PISPALAN MUSIIKKIYHDISTYS RY

Ajankohtaista

8.3.2007

Pispala Folkin ensi kesän valmistelut ovat täydessä käynnissä. Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 5.8. 2007.

Folk-toimikuntaa vetää viimevuotiseen tapaan Katwi, joka toivoo mahdollisimman paljon yhteydenottoja katwille@gmail.com ja halukkaita vapaaehtoisia mukaan järjestelyihin.

Folk-toimikunta työskentelee itsenäisesti kuten ennenkin. Perinteisen festivaalin esiintyjien lisäksi uutta tulee olemaan Narubassotapahtuma, josta vastaa musiikkiyhdistyksen hallituksen varajäsen Pertti Hokkanen.

Kaikki innokkaat siis mukaan Folkeille!

Pispalan musiikkiyhdistyksen uusi hallitus järjestäytyi 2.3. 2007 laajennetussa kokoonpanossa eli varajäsenineen.

Hallituksen sihteeriksi valittiin Jari Niemelä ja rahastonhoitajaksi Timo Jalkanen. Hallitus kävi varsin laajan keskustelun tulevasta toiminnasta. Perinteisten tapahtumien, Folkin ja Karnevaalien lisäksi teemme kyselyn pispalalaisten keskuudessa siitä, millaista toimintaa he musiikkiyhdistykseltä odottavat. Kyseeseen tulee lähinnä lasten ja nuorten musiikki- ja kulttuuriharrastusten tukeminen tai uusien tapahtumien järjestäminen. Samoin hallitus päätti palauttaa stipendien jakamisen samaan tarkoitukseen.

Menneessä syyskokouksessa esiin noussut bändien treenitilakysymys on myös ratkaistu yhteisymmärryksessä asiaa koskeneiden kanssa. Pispalan valtatiellä sijaitseva tila säilyy ja sen jaosta sekä käytöstä neuvottelevat jatkossa siellä harjoittelevat yhtyeet. Lisäksi hallitus tulee pikapuoliin informoimaan kaikkia yhdistyksen jäseniä tilojen mahdollisesta vuokrauksesta myös muille ja siellä olevien yhdistyksen laitteiden käytöstä ja vuokrauksesta. Yhteystiedot tilavuokrauksesta löytyvät musiikkiyhdistyksen nettisivuilta.

Tarvittaessa voi ottaa yhteyttä myös Ari Pulkkiseen back@haulibros.com. Hallitus pyrkii saamaan myös jäsenrekisterin ajan tasalle mahdollisimman pikaisesti. Jos luulet, että yhteystietosi ovat hukassa, ota yhteyttä osoitteeseen jari.niemela@pispala.net. Jäsenmaksu on viimevuoden tapaan 10 euroa. Musaa mäeltä 3 & 4 -levyä saatavilla mm. kirjastolta 20,-/kpl, jäsenille 10,-.

Teemme yhteistyössä kirjastoyhdistyksen kanssa kirjastolle musiikkiyhdistyksen oman info-pisteen, josta myös löytää ajankohtaista tietoa sekä jatkossa myös hallituksen ja yhdistyksen kokousten pöytäkirjat halukkaiden luettaviksi.

Pispalan musiikkiyhdistyksen kevätkokous Pispalan kirjastotalolla 22.3. 2007 klo 18.00. TERVETULOA KAIKKI MUKAAN !

Musiikkiyhdistyksen uusi hallituksen kokoonpano: Hilkka Hakala pj., Jari Niemelä sihteeri, Kai Huovinen, Juri Lindeman, sekä varajäsenet Katwi Palonen ja Pertti Hokkanen.

terveisin
Hilkka Hakala
puheenjohtaja
Pispalan musiikkiyhdistys ry

Takaisin etusivulle