Hae tapahtumakoosteita

Uittotunnelin Kesäkahvila auki joka päivä

Uittotunnelin Kesäkahvila auki joka päivä klo 10-19 elokuun loppuun saakka.

Kesäkahvilassa on noin 20 asiakaspaikkaa. Ulkoterassilta on Näsijärvelle hienot näkymät ja pihan puolella useita asiakaspaikkoja. Valikoimissa on lohihampurilaisia, lättyjä ja joka aamu leivottavia pullia.

Laivaristelyjä

Näsijärven puolelle on asennettu uusi vierasvenelaituri. Laituri on 20 metriä pitkä ja siihen voi ajaa kylkikiinnitykseen molemmin puolin. Veneiden kiinnittäminen ei maksa mitään, mutta laiturilla ei ole myöskään normaaleita vierasvenelaiturin palveluita (Al 26.5.2016).

Uittotunnelille tahdään kesän aikana myös laivaristelyjä. Ainakin M/s Isosaari ja Salonkilaiva M/s Intti miniristeilevät Uittotunnelista Siilinkarin ympäri Mustaanlahteen. Isosaari on Tampereen seurakuntien omistama vuokravene. Risteilymahdollisuuksia kannattaa seurata Isosaaren facebook-sivuilta.

Venekuljetus

Venekuljetus tunnelin läpi maksaa pieniltä veneiltä (alle 6 m, alle 2000 kg) 60 e ja isoilta veneiltä (alle 8 m, alle 5000 kg) 100 e. Lisäinfoa saa Uittotunnelin kahvilasta.

Ilmeisesti on myös mahdollisuus siirtää kanoottteja järveltä toiselle viime kesänä käyttöön otetulla siirtokärryllä. Kärryt ovat niin tukevat että niillä voi liikutella myös lasikuituisia soutuveneitä

Uittotunnelin kesäkahvila

Täsmäteatteria syyskuussa

Syyskuussa 2017 Uittotunnelissa näytellään! Täsmäteatteri esittää näytelmän: Uittovoima 8.9 - 8.10.

Lisätietoja Täsmäteatteri

Kuvat kesäkahvilasta, veneenkuljetuksesta ja uittotunnelista sekä vertailukuvat nippu-uittotunnelista Näsijärven päässä ja vanhasta uittotunnelista Pyhäjärven puolelta.

© Asko Parkkonen