Hae tapahtumakoosteita

Hirvitalo kutsuu nettipaastoon - Verkoton viikko tammmikuussa!

Hirvitalo kutsuu Sinut osallistumaan viikon kestävään nettipaastoon, joka alkaa kun vuosi vaihtuu 1.1.2018 ja loppuu keskiyöllä 7.1.2018.

Arvoisa lukija! Internet on ottanut 2000-luvulla niskalenkin Homo sapiens-lajista. Kaikki tarpeellinen ja tarpeeton tieto löytyy bittiavaruudesta, ja käytämme ruudun tuijottamiseen useita tunteja vuorokaudessa. Elämä lipuu ohi!

Muistaako kukaan aikaa ennen nettiä? Mitä silloin tehtiin? Asiat olivat toisin, olivatko ne paremmin?

Kutsumme Sinut osallistumaan viikon kestävään nettipaastoon, joka alkaa kun vuosi vaihtuu 1.1.2018 ja loppuu keskiyöllä 7.1.2018.

Tänä aikana nettimaailmaa vältellään kaikin mahdollisin keinoin ja osallistujat haastetaan keksimään vaihtoehtoisia tapoja hoitaa asiansa.

Jotta ei pääsisi syntymään peruuttamattomia katastrofeja, sähköpostin voi lukea kerran kyseisen viikon aikana, mutta tietenkin on hyvä, jos osallistuja paastoaa senkin yli.

Koska netti on siepannut niin suuren osan elämästämme, on hyvä keksiä korvaavaa tekemistä kyseiselle viikolle. Niinpä on mahdollista osallistua vertaistukiryhmiin, joilla on eri teemoja. Brunssi, sauna, erilaisten taitojen ja osaamisen jakaminen, tukikeikkailta, lautapelejä, naurumeditaatio, keskustelua eri aiheista.

Lue kampanjasta lisää Hirvitalon nettisivuilta >> www.hirvikatu10.net

Huom! Tällaisessa melko vaativassa haasteessa tulisi ehkä olla jokin porkkana, ja niinpä osallistuvien kesken arvotaan Juha Hurmeen Finlandia-palkittu teos Niemi sekä hierontalahjakortti Rajaportin saunalle.

Osallistua voi ihan spontaanisti siitä ilmoittamatta, tai jos haluaa osallistua arvontaan, voi ilmoittautua osoitteeseen verkotonviikko1@suomi24.fi viimeistään 31.12.17 klo 24.

Paaston jälkeen järjestetään myöhemmin tammikuussa tapaaminen osallistujille.

Anna itsellesi ainutlaatuinen uudenvuodenlahja!

© Asko Parkkonen