Hae tapahtumakoosteita

Pub Kujakollin vuosi 2019

Keikat pääsääntöisesti pe-la klo n 21.30 alkaen (ellei toisin ilmoiteta).

Joulukuussa:
05.12. Lady sings the blues goes Kujakolli
06.12. Linnanjuhlat Kollin tapaan
07.12. JJ Nyberg Bluesradiators
13.12. Kujakollin kauneimmat joululaulut klo 19
Perinteinen suosittu yhteislauluilta. Laulattajina Harjun seurakunnan ammattilaiset.
13.12. Nina Kaitaranta
21.12. EMMA
28.12. Sugar Shaker
31.12. Kalle Alatalo & Selkä Pulkkinen Duo
Päivittyvät viikkotapahtumat >> kujakolli.fi (fb)
Tulevat livekeikat >> www.kujakolli.fi

Menneet

Tarjonta:
Pe 04.10: J.Jyrkänkoski blues band with Jukka Mäkinen.
Kuvan ylälaidan bluesorkesteria vahvistaa laulaja-huuliharpisti Jukka Mäkinen, joka tunnetaan myös lukuisten tv-sarjojen ohjaajana.
La 05.10: Kapitaatio - Söpöysvaroitus-albumin julkkarit!
Kuvan alalaidan orkesteri kulkee omintakeista polkuaan ja sopii hyvinkin paikalliselle versiolle saksalaisesta Oktoberfestista, joka alkoi jokin päivä sitten.

Tunnuslauseella "älkää soittako meille, me soitamme teille" operoiva orkesteri pitää ohjelmalliset iltamat. Tulo-ohjeetkin löytyy >> Kapitaatio julkkarit (fb).
Su 016.10. Jamit
Kaupungin parhaat jamittelut hoitaa Kalle Alatalo & House Band & Friends.

Repan terassigrilli sekä laatuoluita.

Lokakuu
11.10 Kielo Kärkkäinen & Matti Salo
18.10 Pretty young band
25.10 Lauri Aave

Neil Youngin eli Niilo Nuoren huippurokkien jäljillä 12.7.2019 Kollissa

Hirvikoira Hirvonen Pispala Folkien iltajatkoilla 4.8.2019 klo 20 alkaen

Pispalan karnevaalit 17. - 18.5.2019

Ville Leinonen Pispalan karnevaalien pihateltassa Kujakollin edustalla

Pispalan karnevaalit 2019 olivat siis ainakin kaksipäiväiset ja alkoivat musiikillisilla etkoilla perjantaina 17.5. Tapahtumapaikkana Kujakollin lisäksi Vastavirran molemmat kerrokset.

Kujakollin tapauksessa erikoista on se että ensimmäistä kertaa karnevaalien historiassa jo etkopäivänä Kujakollin edustan parkkialue on omistettu musiikille ja tanssille. Tilaan mahtuu anniskelupisteet, juhlalava ja Repan grilli.

Päätapahtuma lauantaina 18.5. Kyseessä on järjestysluvultaan 38. karnevaalit. Tapahtumat alkoivat klo 11 Lasten karnevaaleilla.

Kujakollit voitti perinteisen karnevaaliottelun jalkapalloilussa

Päivän mittaan tapahtui useissa eri paikoissa, kuten Tahmelan huvilalla, Hirvitalolla ja Kurpitsatalolla sekä Tahmelan tekonurmella, jossa koeteltiin perinteinen jalkapallo-ottelu Kujakollien ja Pulterrierin välillä jo klo 12-13.

Ottelun voittajaksi selvisi Kujakollit lukemin 4-1. Voittopalkinto eli kiertävä  pulteripokaali on nähtävissä Pub Kujakollissa. Ensi vuonna voittaja kohtaa  Vastavirran futispurukan Vastapallon.

Kahden päivän aikana Pispalan karnevaalien klubeilla, Hirvitalon puistolavalla ja Kujakollin parkkitansseissa esiintyi ainakin 26 orkesteria tai artistia.

Lisäksi tarjolla oli mm. Basaari Hirvitalolla ja karnevaalikeittiöitä eri paikoissa, kulttuurikävely Tukkiuiton aikaan ja Uittoyhdistyksen talolle, naamiotyöpajoja ja sirkusta, näyttelyitä, Tahmelan Vesa 100 vuotta tilaisuus sekä Karnevaalikulkue, jota tänä vuonnä säväytti itse Samba Roseira!

Karnevaaliohjelma Pispalalainen-lehdessä 1/2019.

Katso tapahtumatiedot >> Pispalan karnevaalit 2019

Osa Kujakollien joukkueesta ansaitulla voitetun karnevaalipelin jälkeen.

Mahdollista vain Pispalassa

Pub Kujakollin Oktuuperfestit 2018 pidettiin 5.-7.10. Festien päätöspäivän Oktojameissa koettiin jotain yllättävää, nimittäin Alatalon Mikon tulkinta "Soittakaa Paranoid" vaatimuksesta. Sitähän aina huudellaan mille tahansa bändille. Kyseessä on Alatalon tekemä tarkka suomennos Black Sabbath klassikosta Paranoid. Suomennos on alunperin vuodelta 2013, jolloin hän voitti YLE:n ”Soittakaa Paranoid”-viikolla järjestämän käännöskilpailun.

Tulkinnan voi kuunnella esimerkiksi maan johtavan metallimusiikkisivusto Kaaoszinen sivuilta otsikolla "Mahdollista vain Pispalassa" >> kaaoszine.fi

Alatalo Bross

Mahdollista vain Pispalassa on myös ainutlaatuinen viisi Alataloa orkesteri, joka kävi Selkä Pulkkisen & Issias Välilevyä julkistamassa 21.5.2017. Levyllä nimellä Mikko Alatalo & Alatalo Bross. Vasemmalta Eero, Kalle, Jaska ja Aaro. Mikon vieressä Selkä Pulkkinen ja Kala Alajoki. Percussioissa Tero Kaario.

Kuvia Oktuuperista vuodelta 2017

Vuonna 2017 lauantain tapahtumat aloitti Flamman tulishow. Jaakko Laitinen & Väärä Raha pisti täpötäyden tuvan liikkeelle.

© Asko Parkkonen