Hae tapahtumakoosteita

Hannibal & Hot Heroes Pulterissa! - Vastavirralla Hip Hopin uudet tuulet

Keskiviikkona 13.3. Ravintola Pulterissa.
Silloin alkaa Pispalan musiikkiyhdistyksen yhdessä Pulterin kanssa kerrran kuukaudessa toteutettavat akustisen musiikin illat. Avauksena siis jazzin ja rapin vapaata lentoa.

Tässä ja nyt-levyn julkistamiskeikka oli lauantaina 23.2 Vastavirta-klubilla.
Free jazzia, rappia, soulia, funkia ja spoken wordia yhdistelevässä kokoonpanossa soittavat monista yhteyksistä tutut musikantit Hannibal Stark rap, Sami Sippola fonit, Ville Rauhala basso ja Janne Tuomi rummut.

Ryhdikästä vapaata lentoa

Voima-lehden Hannibalin haastattelu taustoittaa kokoopanon tekemisiä. Juttu löytyy >> täältä

Vastavirrassa sunnuntaina 17.3 Hip Hopin uudet tuulet

Ensimmäinen luento sunnuntaina 3.2. klo 18 Vastavirran Pub-Yläkerta. Räpin poliittisesta historiasta tarinoi Paleface a.k.a Karri Miettinen.

Livenä lavalla myös D.Ludwig ja MAC Rebella.

Katso Vastavirran helmikuun musiikillinen tarjonta >> www.vastavirta.net

Anarkiaa ja Burgereita

A&B-luentosarja aloittaa vuoden 2019 vahvalla kolmen tapahtuman kattauksella. Kaksi luentoa ja yksi haastattelu tarkastelevat kaikki räp- ja hip hop -kulttuuria eri kulmista.

3.2. Paleface - räpin poliittinen historia.
Ensimmäinen tapahtuma sukeltaa räpmusiikin juurille ja keskittyy etenkin räp-musiikin ja hip hop -kulttuurin yhteiskunnallisiin ja poliittisiin taustoihin. Luennon pitää suomiräpin pioneeri ja moderni protestilaulaja Karri ”Paleface” Miettinen. Luento järjestetään yhteistyössä vankitukityötä tekevän Anarkistisen Mansen Mustan Ristin (AMMR) kanssa.

17.2. Jesse Markin aka. Thelo Ekow - haastattelu Mansen  räppihistoriasta
Toinen tapahtuma käsittelee hip hop -kulttuurin paikallishistoriaa, kun lauteille nousee haastateltavaksi vastikään sooloalbumin julkaissut Jesse Markin, joka tunnetaan myös Hervannassa perustetun legendaarisen The Megaphone Staten Thelo Ekowna.

17.3. Matriarkaatti – Hip hopin uudet tuulet
Kolmas ja viimeinen tapahtuma vie meidät suoraan räpin ja hip hop -kulttuurin mielenkiintoisimpiin nykymeininkeihin, ja matkasta vastaa Suomen hip hop -kulttuuria ravistelleen Matriarkaatti-podcastin houstit ja räppärit Adikia ja Mon-Sala, eli Kirsikka Ruohonen ja Nora Horn.

Luennot ovat osa Anarkiaa ja Burgereita -luentosarjaa, joita järjestetään joka kuukauden kolmas sunnuntai Terassi-Pub Yläkerrassa. Luennot ovat ilmaisia ja tarjolla on tuttuun tapaan vegaanisia hampurilaisia. Luennot alkavat iltakuudelta ja kestävät n. tunnin.

© Asko Parkkonen