Hae tapahtumakoosteita

Pispalan karnevaalit 2019

Perinteinen kevään ja ilon juhla 17. -19.5. Päätapahtuma lauantaina 18.5. klo 11 - 04. Etkot perjantaina 17.5. Pub Kujakollin edustan juhlateltassa ja Vastavirta-klubilla. Jatkot sunnuntaina 19.5. Vastavirran Yläkerrassa klo 18 Burgereita ja Anarkiaa tapahtumassa.

Monenmoista tapahtuu kolmen päivän aikana. Esimerkiksi:

Lapsien ja vanhempien omaa karnevaalihulinaa Hirvitalon karnevaalipuistossa, Tahmelan huvilalla ja Kurpitsatalolla. Tahmelan huvilalta lähtevää karnevaalikulkuetta tänä vuonna tahdittaa Samba Roseiran rumpuryhmä ja tanssijat. 

Hirvitalon karnevaalipuistossa on Basaari ja karnevaalikeittiö sekä Pispalan kasvot - naamiotyöpaja. Karnevaalikahviloita löytyy useista eri paikoista.

Kahden päivän aikana Pispalan karnevaalien klubeilla, Hirvitalon puistolavalla ja Tahmelan liikekeskuksen parkkitansseissa esiintyy ainakin 26 orkesteria tai artistia.

Muunmuassa Pispalan uus-hipie, laulava kukkaispormestari Mikko Alatalo Hauliveljien kanssa. Alatalohan nimettiin Tampereen kukkaispormestarin virkaan jokin aika sitten.

Vastavirta-klubilla Pispalan karnevaalit esittää Kuolleitten karnevaalin, johon johdattaa raaka ja alkuperäinen rock. Orkestereina Haigh, Action Rock ja Pystyyn Kuolleet Hipit

Pispalan karnevaaleilla on myös rauhoittumisen tiloja, kuten jalkapalloilua Tahmelan kentällä ja Tahmelan Vesan 100vee tilaisuus karnevaalipuistossa, kulttuurikävely "Tukkiuiton ajan" maisemaan Pispalassa sekä opastetut johdatukset kadonneet rantahuvilat valokuvanäyttelyyn Tahmelan huvilalla.

Pispalan karnevaaleja kunnioittaa jälleen Likkojen Lenkki perinteisellä ja karnevalistisella ohikävelyllä.

© Asko Parkkonen