Hae tapahtumakoosteita

Pub Kujakollin syksy ja kevät 2015

Kujakollissa vietettiin Pyhäinpäivänä eli Kekrinä 31.10 naamiaisjuhlaa kaikilla mausteilla. Tiskin takana saattaa ilmentyä omituisia hahmoja ja lavalla raikaa Slim Bean.

Tahmelan Oktooperit
Tahmelan Oktooperit 26.9. Pub Kujakollissa oli omintakeinen ja hyvinkin paikallinen versio maailman suurimmasta, 16 päivää kestävästä ja noin 6 miljoonaa kävijää keräävästä olutfestari Oktoberfestistä, joka alkoi lauantaina (19.9) Saksan Münchenissä. Tahmelan pitoihinkin odotettiin väkeä, koska pääesiintyjänä oli itse Remu Aaltonen & Hurriganes. Väkimäärä yllätti kuitenkin täysin. Kujakollin edustalle pystytetty Superteltta oli aivan täynnä, samoin Kujakollin sisätilat. Iso osa porukkaa joutui seuraamaan Remu-ilmiötä ulkopuolelta.  Viikonlopun ajan Kollissa oli tarjolla livemusiikkia, erikoisoluita suoraan Münchenistä sekä terassigrillistä erikoismakkaroita, hapankaalia ja pyttipannua.

Pub Kujakolli Visat
Keskiviikkoisin klo 19.07 Tietovisa (joukkuekisana)
Lauantaisin klo 15 Huutovisa (yksilökisana)
Tietovisa vuodelta 2005
Kollissa tietovisoja on pidetty ainakin 10 vuotta. Kuvasarja vuodelta 2005 muistuttaa myös siitä, millainen kolli oli joskus ennen.

Pub Kujakollin kevät 2015
Toukokuun tapahtuma oli Pispalan 34.karnevaalit lauantaina 23.5. Kujakollin edustan parkkialue oli kokonaisuudessaan ravintola-alueena. Alueella anniskelupisteet, bajamajat, esiintymislava ja grillipiste. Illan parkkitansseissa väkeä oli mukavasti liikkeellä, paljon, mutta ei liikaa.

Brittipopin veteraanit Alan Thomson & Doug Morter esiintyivät Kollissa 14.3.

Pub Kujakollin Afterski-tapahtumassa 28.3.2015 lavalla Mikko Alatalo ja Jammi Humalamäki.
After Skihin kuuluu aito diskomeininki kasarityyliin. Asukilpailun voitto heltisi  Helena Takalo- hiihtoasulla.
Kujakolli juhli 8vee synttäreitään 11.4.2015. Uusi kolli avattiin huhtikuussa 2007. Uusi paikasta tuli nimenomaan sen kautta, että asiakaspaikkoja saatiin merkittävästi lisää ja paikkaan tehti iso remontti. Kollista tuli avara, valoisa, savuton ja A-oikeudellinen. Tahmelan Liikekeskuksessa Pub Kujakolli on toiminut vuodesta 1992. Kuvassa uuden kollin henkilökunnan avauskokoonpano.

© Asko Parkkonen