Hae tapahtumakoosteita

Viikinsaaressa sing-a-longia, stand-upia ja kesäteatteria

Viikinsaari tarjoaa tänä kesänä aikalailla monipuolisen kattauksen kaikenlaista. Päivätanssien ja lasten tapahtumien oheen on tullut festarit, stand-up-vedot ja yhteislaulut, niinsanotut sing-a-long-illat. Ja kaikki tämä vain soutumatkan päässä Pispalasta.
Stand-up-ilta kesäteatterissa 9.7. klo 19
Viikinsaaren kesäteatterissa lauantaina 9.7. klo 19 huippukuuma stand up-show. Tule ja koe kesäteatterin trooppinen tunnelma! Lavalla Antti Haapala, Ali Jahangiri ja Riku Suokas. Liput alk. 22,50 €/hlö lippu.fi. Tulossa elokuussa 5.8. Late Night Comedy Island-happening. Lavalla koomikot Heiki Vilja, Petri Hankonen, Jani Salo, Mikko Kauppinen ja Tuula Kolehmainen.
Sing-a-long-illat 19.7 ja 2.8.
Viikinsaaren erikoisuus tänä kesänä ovat yhteislauluillat. Repertuaari koostuu tutuista ja suosituista lauluista. Laulattajina alan ammattilaisia ja orkesteri. Kannattaa kokeilla ja kokea!
SaariHelvetti 6.8.
Räväkästi nimetty raskaan rockin festari. Esiintyjinä muunmuassa Turmion Kätilöt, Rotten Sound, Ember Falls ja ruotsalainen The Shining.  Saaren festarikausi avattiin 11.5. SaariBluesilla, jossa esiintyivät muunmuassa Marjo Leinonen ja Eero Raittinen.
Viikinsaaren kesäteatterissa Albatrossi ja Heiskanen 13.8 asti
Viikinsaaren kesäteatteri tarjoaa matkaan suomalaiseen sielunmaisemaan. Junnu Vainion laulujen ympärille rakentuvan näytelmän Albatrossi ja Heiskanen ensi-ilta oli 16.5. Kehutun 30 laulun Vainio-potpurin pääosassa Heiskasena heiluu Eppu Salminen. Matti Kuuselan mukaan (AL 16.6.) näytelmä "piirtää muotokuvan ronskista huulenheittäjästä, viinasieposta, jolla on myös kaihoisa puolensa". Käsikirjoituksesta vastaa Jukka Virtanen. Esityksiä on 13.8. asti.
>> viikinsaaren kesä
Pispalan kupeessa, Viikinsaaressa voi löytää vielä maalaismaista, perinteistä kesän lavatanssitunnelmaa.

© Asko Parkkonen