Kujakollin karnevaalit - mukana mm. Ville Leinonen

Keikat pääsääntöisesti pe-la klo 22 alkaen (ellei toisin ilmoiteta).

Toukokuu
05.05. Jamit klo 17
10.05. Prinssi Rohkea ja Erämaan ketut
17. - 18.5. Pispalan karnevaalit 2019
Pe 17.5. Kujakollin pihateltta
Klo 19.00. Hauli Bros feat. Mikko Alatalo
Klo 20.30. Hanhiniemi-Rauhala MAD
Sisätiloissa:
Klo 22.00. Maire Vale
La 18.5. Kujakollin pihateltta
Klo 19.00. Holmala
Klo 20.30. Ville Leinonen
Sisätiloissa:
Klo 22.00. Janne Laurila
Toukokuu:
24.05. Rain Diary
31.05. Tango-ilta
Lavalla tangotähti Johanna Debreczeni

Katso myös Kujakollin tulevat livevedot >> www.kujakolli.fi

Muista tietovisat!
Keskiviikkoisin joukkuekisa klo 19.07
Lauantaisin persoonallinen huutovisa klo 15.

Pispalan karnevaalit 17. - 18.5.2019

Pispalan karnevaalit 2019 ovat siis ainakin kaksipäiväiset ja alkavat musiikillisilla etkoilla perjantaina 17.5. Tapahtumapaikkana Kujakollin lisäksi Vastavirran molemmat kerrokset.

Kujakollin tapauksessa erikoista on se että ensimmäistä kertaa karnevaalien historiassa jo etkopäivänä Kujakollin edustan parkkialue on omistettu musiikille ja tanssille. Tilaan mahtuu anniskelupisteet, juhlalava ja Repan grilli.

Päätapahtuma lauantaina 18.5. Kyseessä on järjestysluvultaan 38. karnevaalit. Tapahtumat alkavat klo 11 Lasten karnevaaleilla.

Päivän mittaan tapahtuu useissa eri paikoissa, kuten Tahmelan huvilalla, Hirvitalolla ja Kurpitsatalolla sekä Tahmelan tekonurmella, jossa koetellaan perinteinen jalkapallo-ottelu Kujakollien ja Pulterrierin välillä jo klo 12-13. Ottelun voittaja kohtaa ensi vuonna Vastavirran futispurukan Vastapallon ja saa omakseen vuodeksi himoitun pulteripokaalin.

Kahden päivän aikana Pispalan karnevaalien klubeilla, Hirvitalon puistolavalla ja Kujakollin parkkitansseissa esiintyy ainakin 26 orkesteria tai artistia.

Lisäksi on tarjolla mm. Basaari Hirvitalolla ja karnevaalikeittiöitä eri paikoissa, kulttuurikävely Tukkiuiton aikaan ja Uittoyhdistyksen talolle, naamiotyöpajoja ja sirkusta, näyttelyitä, Tahmelan Vesa 100 vuotta tilaisuus sekä Karnevaalikulkue, jota tänä vuonnä säväyttää itse Samba Roseira!

Karnevaaliohjelma piakkoin ilmestyvässä Pispalalainen-lehdessä 1/2019.

Katso tapahtumatiedot >> Pispalan karnevaalit 2019

Mahdollista vain Pispalassa

Pub Kujakollin Oktuuperfestit 2018 pidettiin 5.-7.10. Festien päätöspäivän Oktojameissa koettiin jotain yllättävää, nimittäin Alatalon Mikon tulkinta "Soittakaa Paranoid" vaatimuksesta. Sitähän aina huudellaan mille tahansa bändille. Kyseessä on Alatalon tekemä tarkka suomennos Black Sabbath klassikosta Paranoid. Suomennos on alunperin vuodelta 2013, jolloin hän voitti YLE:n ”Soittakaa Paranoid”-viikolla järjestämän käännöskilpailun.

Tulkinnan voi kuunnella esimerkiksi maan johtavan metallimusiikkisivusto Kaaoszinen sivuilta otsikolla "Mahdollista vain Pispalassa" >> kaaoszine.fi

Alatalo Bross

Mahdollista vain Pispalassa on myös ainutlaatuinen viisi Alataloa orkesteri, joka kävi Selkä Pulkkisen & Issias Välilevyä julkistamassa 21.5.2017. Levyllä nimellä Mikko Alatalo & Alatalo Bross. Vasemmalta Eero, Kalle, Jaska ja Aaro. Mikon vieressä Selkä Pulkkinen ja Kala Alajoki. Percussioissa Tero Kaario.

Kuvia Oktuuperista vuodelta 2017

Vuonna 2017 lauantain tapahtumat aloitti Flamman tulishow. Jaakko Laitinen & Väärä Raha pisti täpötäyden tuvan liikkeelle.

© Asko Parkkonen