Pispalan asukasyhdistys ry. vaalii Pispalan kulttuuri-ja asumisympäristöä, ja pyrkii pitämään sen ihmisystävällisenä ja viihtyisänä.

Pelastetaan Uittoyhdistyksen talo

UITTOYHDISTYKSEN TALON KAMPANJA ON HYVÄSSÄ VAUHDISSA! Tavoite on huikea: saada rakennuskulttuurikeskus Uittoyhdistyksen talossa valmiiksi ennen talvea ja AUKI kaikelle kansalle!

Tule heti mukaan jakamaan terveen ja kestävän korjausrakentamisen hyvää sanomaa! Aineeton lahja on nykyaikainen, hanki vaikka lippu pihajuhliin kampanjan kautta. Suurkiitos kaikille jotka olette jo ryhtyneet joukkorahoittajiksi!! !

Lue lisää mesenatti.me -sivulta »

36. Pispalan Karnevaalit

36. Pispalan Karnevaalit 20.5 2017 klo 11-02

Puistolava klo 13-17

Kujakollin Parkkitanssit klo 17.30-22

Kujakolli klo 22-02

Kujakollin Parkkitanssit klo 17.30-22

Yläkerta klo 21-02

Vastavirta klo 22-02

Karnevaalien basaari 11-17

Lisätietoja basaarista täältä.

LASTEN KARNEVAALIT

K-MARKET TAHMELAN PIHA klo 11-12:45 - Tahmelan viertotie 2

SirkusRakkausPumPum feat. ImproPelle Kulkue Seurakunnan kerhotilalle klo 12:45 Kissanaamariaskastelua, keppihevostelua..

.

PIENI KAAPPI KELLARISSA -näytelmä Seurakunnan kerhotilalla - Selininkatu 5

Kolme kaverusta päätyvät mystisesti kesken syntymäpäiväjuhlien mielikuvitusmaailman syövereihin ja seikkailuihin. Lapset tapaavat Herra Sammakon, joka tarvitsee heidän apuaan tämän - hitaasti nykyajan lasten mielistä köyhtyvän ja kuihtuvan - maailman pelastamiseen. Esitystä ei suositella alle 5-vuotiaille.
https://www.facebook.com/pispalanvapaattaiteilijat/

HIRVITALOLLA Hirvikatu 10 Minna Koivula - näyttely

20 VUOTTA PISPALAN KIRJASTON TOIMINTAA -JUHLA PISPALAN KIRJASTOTALOLLA klo 11-13 Erilaiset - näyttely

JALKAPALLO-OTTELU KUJAKOLLIT-PULTERRIERI TAHMELAN KENTÄLLÄ klo 12

Tampere Guitar Festival: KITARAA LIKOILLE Tahmelankadulla

Sunnuntai 21.5.

Yläkerta

Pub Kujakolli

Kaikkiin tapahtumiin ilmainen sisäänpääsy.

Pispalalainen-lehti

Pispalalainen-lehden numero 1/2017 ilmestynyt. Lehtien näköisversiot (pdf) verkkopispalalainen osiossa.

Syödään yhdessä Pispalan taivaan alla 26.8. klo 19.00-23.00

Lauantaina 26.8. koko Suomi juhlii maailman suurimmissa kyläjuhlissa. Silloin syödään yhdessä myös Pispalan taivaan alla. Rakennuskulttuurikeskus Piirun pihassa ruokaillaan elokuun pimenevässä illassa tuikkujen loisteessa. Piirun piha tarjoaa pöydät ja tuolit. Tuo sinä omien ruokien lisäksi astiat ja kattausvälineet kuten pöytäliina, tuikut ja muut koristeet. Kokoa perhe tai ystävät yhteen ja varaa pöytäpaikka yhteiseen illalliseen.

Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita. Piirun pöytiin eivät kaikki mahdu, mutta tapahtuma levittäytyy koko Pispalaan. Kata pöytä omalle pihalle tai parvekkeelle ja kutsu ystävät, naapurit tai sukulaiset nauttimaan yhteisestä illallisesta. Tai pakkaa koriin piknikeväät ja etsi oma kaunein paikka Pisplasta.

Ilmainen sisäänpääsyikärajaton

Pispalan asukasyhdistys ry sääntömääräinen kevätkokouksen ti 25.4.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja myönnettiin tilivelvollisille vastuuvapaus.

Kokouksessa valiittiin uuteen hallitukseen Johanna Kerovuori, Pasi Alajääskö, Veikko Niskavaara, Pertti Pulkki ja Katja Wallenius. Varajäseniksi Toivo Autiosaari ja Aleksi Juppala.

Hallitus piti järjestäytymiskokouksen heti kevätkokouksen perään. Katja Wallenius jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana, Pertti Pulkki varapuheenjohtajana ja Johanna Kerovuori sihteerinä.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran 30.5. Lähetä terveisesi halllitukselle pispalanasukas@gmail.com. Seuraa meitä myös Twitterissä @pispalan_asukas.

Pispalalainen-lehti

Kevään Pispalalainen ilmestyy 12.-14.5. uusin voimin koottuna. Lehti siirtyi Pispalan Kumppanuus ry:ltä takaisin Asukasyhdistykselle tämän vuoden alusta. Tuhdissa lukupaketissa kerrotaan mm. alueen yhdistysten kuulumisista, Pispalan historiasta, remonttikohteesta, julkaistaan karnevaaliohjelma ja paljon, paljon muuta mielenkiintoista. Keskustelua jutuista jatketaan täällä facebookissa.

Pispala.fi-sivusto

Pispala.fi-sivusto siirtyi myös asyn hallintaan, mutta sen toimintaa on haitannu jo viime syksystä lähtien hyökkäykset. Nyt sivut ovat taas toiminnassa ja niitä kehitetään edelleen.

Tukea toimintaan

Tue Asukasyhdistyksen toimintaa ja Pispalalainen-lehden julkaisemista maksamalla 10 euron jäsenmaksu tilille FI77 8000 1700 8937 96. Kirjoita viestikenttään nimesi sekä sähköpostiosoitteesi. Kiitos.

Nähdään Pispalan Karnevaaleilla 20.5.!

Pispalan asukasyhdistys ry.
sähköposti: pispalanasukas@gmail.com