Koko perheen festivaali

PispalaFolk on rento ja ihmisystävällinen folktapaus Pispalassa, tarkemmin Tahmelan rannassa. Olemme halunneet tuoda kuultavaksenne musiikkia sieltä, täältä ja tuolta! PispaFolkin linja on akustinen, musiikillisesti kahlitsematon ja yllätyksellinen.

Tapahtuma on ilmainen. Ei muuta kuin mukaan vaan joukkoon kirjavaan!

Joka elokuun ensimmäinen sunnuntai (vuodesta 2001 lähtien).

Perinteinen Pispala folklogo on ensimmäisistä folkeista 2000-luvun alkupuolelta. Mainio bluegrasspoppoo Jussi Syren & Groundbreakers esiintyi Tahmelan rannassa ensimmäisen kerran lähes 20 vuotta sitten, vuonna 2002. Viimeksi viime vuonna.

Pispala Folk 2021 Tahmelan rantalavalla sunnuntaina 1.8. on päätetty peruttaa kiihtyneen koronapandemian takia!

Pispalan musiikkiyhdistyksen tiedote (to 29.7.2021): Raskaan pohdinnan ja puntaroinnin tuloksena ja pandemian pään noston seurauksena Pispalan musiikkiyhdistys RY:n hallitus on päättänyt, että su 1.8 PispalaFolk’21 on PERUTTU! Vastuulliset pahoittelumme. Toivottavasti jo ensi vuonna taas Folkataan! Myös Lasten Folk 31.7.2021 Tahmelan huvilalla on päätetty peruuttaa samasta syystä!
» Musayhdistyksen hallitus (fb)

Huom! Pispalan Rantafolkien ja Pispala Folk-klubien esiintyjäesittelyt ja youtube-vinkit Folkien fb-sivuilla. Katso » Pispala folk 2021 (fb)

Folk-kahvila ja rantabasaari

Alueella on myynnissä vegaanista ruokaa sekä kädentaitajien tuotteita, kuten käsitöitä, taidetta, koruja, levyjä, kirjoja, hoitoja, erikoisherkkuja, säilykkeitä, kasvimaan satoa ym. Huom! Varaa käteistä. Ei mahdollisuuksia korttipalveluun.

Tahmelan uimaranta omaa ns. eu-statuksen eli on hiekkapohjainen ja sisältää kunnostetut uimahuoneet wc;een.

Paikalle pääsee parhaiten kävellen, pyöräillen tai julkisilla liikennevälineillä. Lähin pysäkki Tahmelan Liikekeskus (bussi nro 25).

Tue Pispalan musiikkiyhdistystä - Pispalan Tähren.

Pispalafolkeilla on myynnissä uusinta painos viime vuonna ilmestyneestä, mutta jo nyt legendaarisesta Pispalan Tähren-lautapelistä. Pelin hinta on 25e. Tuotolla tuetaan folkeja ja muita musiikillisia asioita järjestävän Pispalan musiikkiyhdistyksen toimintaa!

Lasten Folk - lauantaina 31.7. Tahmelan huvilalla klo 12 - 16

Pispala Folk-klubit

Folkjatkot Vastavirta-klubilla & Yläkerrassa klo 20.30 alkaen. Lavalla mm. The Sailors, Buddha Surfers yms. Ohjelma tarkentuu. Seuraa » Pispala Folk-klubit

21.Pispala Folk 1.8.2021 Tahmelan ranta

Jostakin on aloitettava, ja ensimmäiset folkit toimitettiin kaksikymmentä vuotta sitten, heinäkuussa 2001, pienimuotoisesti ja kokeilevasti, Pispalanharjun kupeessa Tahmelan laakson järvimaisemissa. Avaajana ja viimeisenä esiintyjänä trubaduuri, folkaktiivi Kati Pellinen. Muita esiintyjiä jo ensimmäisessä tapahtumassa oli viitisentoista. Vuosien aikana pidot ovat vain parantuneet, ja välillä aurinkokin paistaa!