Koko perheen festivaali

PispalaFolk on rento ja ihmisystävällinen folktapaus Pispalassa, tarkemmin Tahmelan rannassa. Olemme halunneet tuoda kuultavaksenne musiikkia sieltä, täältä ja tuolta! PispaFolkin linja on akustinen, musiikillisesti kahlitsematon ja yllätyksellinen.

Tapahtuma on ilmainen. Ei muuta kuin mukaan vaan joukkoon kirjavaan!

Joka elokuun ensimmäinen sunnuntai (vuodesta 2001 lähtien).

Pispala Folk 2018 Tahmelan Rannassa sunnuntaina 5.8. klo 12 alkaen.

Folkien iltaklubit

Akustista kauneutta Tahmelan rannassa 18. kerran!

Folkit lennähtää käyntiin jo klo 12.00 Pyryhaukan siivin. Orkesterien esiintymisjärjestys on ohjelman mukainen. Keikkasetti noin 45 min. Näin folkien tunnetuin ja kenties odotetuin Pauli Hanhiniemi Retkueineen nousee rantalavalle noin klo 17.30-18. Rantafolkit päättää raju rockmimmi Mara Balls noin klo 20 mennessä.

Perinteiset folkjatkot illalla

Folkjatkoilla Pub Kujakollissa esiintyy Kapitaatio, jossa soittavat ja laulavat muun muassa Jiipee Villanen ja Vesa Joutsen. Kohtuullisen tuore orkesteri viimeistelee parhaillaan ensimmäistä levyään. Kenties kuulemme maistiaisia.

Vastavirran folk-klubilla kuullaan ison Vastavirta-orkesterin lisäksi aivan uutta huippukokoonpanoa. Matti Salo Tetraktys on yhtä kuin Matti Salo kitara, Sami Sippola fonit, Ville Rauhala bassot ja Janne Tuomi rummut! Materiaali lienee pääosin Matti Salon kynästä.

Pieni kylä keskellä kaupunkia

Pispalan musiikkiyhdistyksen aktiivit Ari Selkä Pulkkinen ja Juha Hilden kertoilevat Radio Funin haastattelussa täysi-ikäisyyteen ehtineen PispalaFolkin tämän vuotisesta ohjelmasta. Samalla tulee kerratuksi se, miten Pispalan musiikkiyhdistys ja sen folkfestivaali syntyi. Haastattelussa pohdiskellaan myös sitä millälailla Pispala-Tahmela on "pieni kylä keskellä kaupunkia".
Pispala folk Radio Funissa »