Pispalan karnevaalit

© Pispalan kirjastotalon tietotupa Grafiikka: Heinari

Pispalalaista versiota karnevaalin maailmankulttuurista on juhlittu 1980 -luvun alusta lähtien

Tapahtumasta on vuosien mittaan kertynyt mittava joukko valokuvia. Osa on esillä näillä sivuilla. Paljon on kuitenkin vielä esitettävää. Edelleen kaivataan tunnelmapaloja 90-luvun alun karnevaaleista.

Pispalan karnevaalit 2007

Pispalan karnevaalit 2007 on tietokantapohjainen kuvagalleria. Esillepano noudattelee jotakuinkin päivän tapahtumakokonaisuuksien järjestystä. Kuvia voit selata tietyn tapahtuman mukaan tai sitten satunnaisesti, valitsemalla kaikki tapahtumat. Lisätietoa kuviin liittyvistä tapahtumista löydät etusivun karnevaaliuutisista.

Avauskuvat Hirvitalon aamuiselta kirppikselta ja lastenkarnevaaleista. Sitten seuraa puheita. Juhlapuheita mutta myös välipuheita, myyntipuheita, esittelypuheita ja kaikenlaista muuta yhdessäoloa. Puistotorin Musaa mäeltä esittelee bändit. Aika matka kuvaa värikkään naamiokulkueen reittiä kohti karnevaalinäytelmää. Matkalla kulkue kohtaa likkojen lenkin. Näytelmäkuvista osa on koostekuvia videotaltioinnista. Kuvamatka päättyy perinteiseen jalkapallo-otteluun ja mahtaviin parkkitansseihin Kujakollin edustalla.

Valokuvat saat koko näytölle käyttämällä selaimen F11-funktionäppäintä.

Pispalan karnevaalit 2007

Kuvagalleriaan

Pispalan karnevaalit 2006

Kuvagalleriaan

Karnevaalikuvia 1980-luvulta

Avaa Pispalan valokuvia.