Pispalan uusi kaava

Pispalan kaavoitusta pohjustavien työryhmien yhteinen tietopiste

 

Työryhmä: Yhteinen ympäristö ja tilat

Yhteinen ympäristö -työryhmän tapaaminen 9.1.

Hei!

Frenckelillä oli 9.1. kokous otsikon aiheesta, tämä hanke siis aloitettiin taannoisessa Pispalan Pamaus-tapahtumassa. Kokouksessa oli nyt läsnä kuusi henkilöä.

Pispalan uuteen kaavoitukseen voi siis hyvinkin vielä vaikuttaa, kokouksessa oli nyt mukana Tampereen kaupungin asemakaava-arkkitehti. Myös tila- ja kulttuuritoimen edustajien piti osallistua, mutta he estyivät pääsemästä paikalle tällä kertaa.

Ensi kerralla kokous on Pispalan kirjastolla, ajankohdaksi on sovittu to 21.2. klo 18.

Konkreettisia asioita, joita Pispalaan ollaan nyt esitetty, ovat sosiaalikeskus, tori ja kahvila Hirvitalon viereiselle tontille, Tahmelan kentän kunnossapito, puistikot ja kukkaistutukset kuntoon sekä lapsille viihtyisiä ja turvallisia ulkotiloja.

Tämän kerran kokouksessa kartoitettiin Pispalan vapaita tiloja ja tyhjiä taloja kartalta, ja pohdittiin missä voisi järjestää tilapäismajoitusta esim. erilaisten tapahtumien aikana. Puhuttiin myös siitä, että kaupungin olisi hyvä pitää Tahmelan kenttä aurattuna viikonloppuisin.

Kokouksiin olisi hyvä saada lisää aiheista kiinnostuneita. Sosiaalikeskusta on ajamassa jo melko suuri määrä ihmisiä, mutta muihin asioihin tarvittaisiin lisävoimia ja -ideointia.

Ulkotiloista ja torihankkeesta järjestetään valmisteleva kokous ennen tätä 21.2. tapaamista, johon on siis osallistumassa kaupungin tahoja. Näin voidaan saada enemmän selvyyttä siihen, mitä konkreettisesti halutaan ehdottaa kaupungille. Esim. lapsia olisi hyvä haastatella ja kysyä, mitä he kaipaisivat Pispalaan.

Valmisteleva kokous on tiistaina 22.1. klo 17 Hirvitalolla, os. Hirvikatu 10.

“Virallisempi” kokous pidetään torstaina 21.2. klo 18 Pispalan kirjastolla

.

-Tervetuloa!

Työryhmien julkaisut

Viimeisimmät julkaisut