Hae tapahtumakoosteita

Patric Niklas-Salminen Tampere Tennis Openissa

Pispalassa, Pispankadulla asuvan Niklas-Salmisen perheen kuopus Patrik  oli viime vuonna tiuhaan otsikoissa. Menestys Winbledonin tennisturnauksen juniorisarjassa toi jonkinmoisia odotuksia siitä, että tulevaisuudessa hän voisi olla tennisuransa lopettavan Jarkko Niemisen seuraaja.  Syksyllä 2015  Patrickin piti aloittaa tennisammattilaisuransa mutta harmillinen jalan rasitusmurtuma pilasi talvikauden. Hän on pääsyt tosissaan pelaamaan vasta tänä keväänä, massakauden alkaessa. Pelituntuma ei voi olla vielä parhaimmillaan vaikka Patrik on ajoittain pelannut erittäin korkestasoista tennistä, kuten Jarkko Niemisen Akatemian valmentaja Ricci on todennut (AL 19.7.2016).  Äskettäin Suomen Davis Cup-joukkueessa debytoineen Patrickin  rankingsijainti tuoreimmalla ATP-listalla  on 912. Edellä suomalaisista ovat vain Jarkko Nieminen (627) ja Harri Heliövaara (830).
Patrik Niklas-Salmisen otteita voi seurata tällä viikolla (18.-24.7) Tampereen tennis- keskuksessa Ruotulassa. Patrik kohtaa avausottelussaan tiistaina 19.7.  noin klo 17.30  turnauksessa neljänneksi sijoitetun Ranskan Mathias Bourguen. Ja pelin henkihän on se, että vain voittaja jatkaa.
Kaksinpelin ottelut Ruotulassa alkavat viikolla (ma-la) klo 10 ja loppuottelut sunnuntaina klo 11. Päivälipun hinta 23 e.
Ottelut on katsottavissa livenä netin kautta. Livelinkki, ottelukaaviot ja muuta tennisinfoa  >> www.tampereopen.fi
Patrik Niklas-Salmisen tyylinäyte vuoden 2015 Tampereen Tennis Openissa. Klikkaa kuvaa.
Kesän 2015 otsikoita Wibledonin tennisturnauksen tiimoilta

© Asko Parkkonen